Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-09, 18:37   #1 (permalink)
osmanhasimcan
Yönetici

osmanhasimcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: osmanhasimcan isimli Üye şuanda  online konumundadır
Konular: 1044
Uye No:12732

Teşekkür Sayısı: 2.564
1.517 Mesajına 3.077 Kere Teşekkür Edildi

Forum Puanı: 346
Rep Puanı : 30795
Rep Seviyesi : osmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond reputeosmanhasimcan has a reputation beyond repute

Ruh Hali:

osmanhasimcan - İCQ üzeri Mesaj gönder osmanhasimcan - MSN üzeri Mesaj gönder osmanhasimcan - YAHOO üzeri Mesaj gönder osmanhasimcan isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Thumbs up yeni bölüm...

arkadaşlar forumun daha faal olması açısından
Alım - satım ismi altında bir bölüm
ve bu bölüme alt bölümler olarak da

elektronik genel
bilgisayar & Donanım
cep telefonu
ses sistemleri
televizyon
beyaz eşya
giyim kozmetik

bölümleri açılmasının iyi olacağını düşünüyorum...
bu şekilde alış ve satış yapacak arkadaşların frm18 de buluşabilmesini amaçlıyorum
bu konuyla ilgili geliştirmek açısından önerilerinizi belirtmenizi rica ediyorum...
[LinkLeri Sadece Forumumuza Üye olanlar Görebilmektedir. Üye oLmak için tıkLayın][LinkLeri Sadece Forumumuza Üye olanlar Görebilmektedir. Üye oLmak için tıkLayın][LinkLeri Sadece Forumumuza Üye olanlar Görebilmektedir. Üye oLmak için tıkLayın][LinkLeri Sadece Forumumuza Üye olanlar Görebilmektedir. Üye oLmak için tıkLayın][LinkLeri Sadece Forumumuza Üye olanlar Görebilmektedir. Üye oLmak için tıkLayın][LinkLeri Sadece Forumumuza Üye olanlar Görebilmektedir. Üye oLmak için tıkLayın]

[LinkLeri Sadece Forumumuza Üye olanlar Görebilmektedir. Üye oLmak için tıkLayın]

[LinkLeri Sadece Forumumuza Üye olanlar Görebilmektedir. Üye oLmak için tıkLayın]
osmanhasimcan isimli Üye şuanda  online konumundadır